Gratis bezorging vanaf €50,-

Veilig online betalen

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Een vraagje ?
Bel: 0416-850626

Zoek

Waarom Abc-inkt?

ABCinkt.nl is de leverancier van inktcartridges, toners & printers aan de consument en bedrijven. U kunt bij Abc-inkt tot wel 70% op uw inktkosten besparen door gebruik te maken van onze compatibles in plaats van de originele cartridges. Deze hebben dezelfde kwaliteit, zijn door ons uitgebreid getest en kunnen zonder problemen worden gebruikt. Ze hebben bijna altijd meer inhoud en zijn veel goedkoper!

Heeft u een printer waarvan wij geen compatible cartridges aanbieden betekent het meestal dat uw printer alleen de originele cartridges accepteert. Ons advies is dan ook om een printer aan te schaffen waarbij u wel betaalbare inktcartridges kunt gebruiken.

Er zijn natuurlijk veel aanbieders in deze markt maar wij onderscheiden ons door naast onze winkel in Kaatsheuvel in feite ook online een fysieke winkel te zijn. De klant kan namelijk zowel telefonisch als via mail om persoonlijk advies vragen.

Wij bieden gebruiksvriendelijke printers aan met de hoogste kwaliteit, nieuwste technologie en waar onze voordelige compatible inktcartridges in werken. Wij hebben ons aanbod dus niet gebaseerd op de laagste aanschafprijs maar op voordelig inktgebruik! De aankoop van een printer is namelijk eenmalig maar de aanschaf van de inktcartridges is iets wat regelmatig terugkomt. Zo bent u niet genoodzaakt om met de dure originele inkt te werken en bespaart u enorm op uw printkosten. 

BEDRIJFSGEGEVENS

Het bezoek- / afhaaladres van Abc inkt is:

ABC inkt
Hoofdstraat 70 a
5171 DE Kaatsheuvel
T: 0416-850626
E: info@abcinkt.nl

BTW en KVK gegevens:

KAMER VAN KOOPHANDEL: 18080618

BTW nummer: 815630578b01

× Hoe kan ik je helpen?